Voyah Logo

VOYAH DANMARK – EN DEL AF K.W. BRUUN & CO

K.W. Bruun North East A/S, der en del af K.W. Bruun Koncernen, har siden 2023 stået for markedsføring og salg af luksusmærket Voyah i Danmark.

 

Om Voyah

Voyah er et premiumbrand i Dongfeng-koncernen, som er en af de største bilproducenter i Kina.
Dongfeng har produceret biler i 54 år, og rangerer i 2023 som nr. 122 på Fortune 500-listen.

I 1992 startede Dongfeng, som den første kinesiske bilproducent nogensinde, et samarbejde med internationale brands – herunder PSA.

I dag er Dongfeng den største ikke-private aktionær i Stellantis-koncernen, der tæller hele 14 europæiske og amerikanske brands.

Derudover har koncernen i mere end 23 år beskæftiget sig med udvikling og produktion af elbiler, og tilbyder endvidere R&D (Reseach & Development) samt produktionsfaciliteter i verdensklasse.
Globalt er der 176.000 ansatte inkl. R&D i bl.a. Tyskland og Sverige, og bilerne er fra begyndelsen produceret konkret til det europæiske marked. Her blev brandet lanceret i 2020, og har siden introduceret 3 modeller. De kommende år vil flere følge.
Koncernen går forrest ift. ny teknologi, og allerede i 2020 havde Dongfeng 2.391 registrerede patenter, hvilket er langt det højeste antal blandt kinesiske producenter.

 

FREEDOM TO EXPLORE

Voyah er skabt til at rejse og udforske, og lever i høj grad op til sloganet FREEDOM TO EXPLORE. Navnet oprinder fra det gamle franske ord ”Voyage”, der netop betyder rejse.

Voyah’s logo og brandidentitet er inspireret af den kinesiske fortælling om Kunpeng. Kun er i starten en fisk, som forvandles til den enorme fugl, Peng. Fuglen symboliserer frihed; den frihed som bilerne fra Voyah repræsenterer.

 

Om K.W. Bruun & Co

K.W. Bruun & Co A/S er en dansk familiefondsejet koncern med rødder tilbage til 1914, hvor stifter K.W. Bruun solgte sine første biler. I dag udgør koncernen 5 divisioner i Danmark og Sverige og beskæftiger ca. 600 dygtige og ambitiøse medarbejdere, der med en effektiv forretningstilgang, ordentlighed og godt købmandskab skaber forudsætningen for vores succes og vores fremtid. 

Jesper Hermann

PR Manager

Pressekontakt

E-mail: jeh@kwbruun.dk
Telefon: +45 2624 0307

De 5 divisioner i K.W. Bruun koncernen

K.W. Bruun Import A/S er en af Nordens største bilimportører med bil- og reservedelsimport af bilmærkerne Peugeot, Citroën, DS, Opel og Mitsubishi i Danmark og Sverige og Fiat, Fiat Pro, Alfa Romeo, Jeep, Hongqi og Voyah i Danmark. K.W. Bruun Importer samtidig en moderne logistikvirksomhed med logistikcentre i Greve og Stockholm, der varetager distribution af reservedele og tilbehør til vores netværk på over 370 forhandlere og værksteder. K.W. Bruun NxT A/S har fokus på udvikling af digitale forretningskoncepter blandt andet relateret til mobilitet og formidling, herunder Bilabonnement og auto.nu samt handel med og montering af reservedele gennem Quickpoint. Investeringsaktiviteten i koncernen varetages dels af K.W. Bruun Invest A/S med investering og drift af velbeliggende boligudlejningsejendomme samt investering i værdipapirer og alternative investeringer og dels af K.W. Bruun Collection A/S med en portefølje af klassiske investeringsbiler. Koncernens passion for biler gennem mere end 100 år kulminerer i Classic Car House A/S; et unikt oplevelsesunivers med op til 300 smukke klassiske biler, bilhotel, værksted, bilhandel, bistro & diner samt møde- og selskabslokaler i flotte rammer.