Voyah Logo
Hongqi E-HS9 Promo Still

VOYAH FREE

VOYAH FREE er topudstyret med unikke features og funktioner, den seneste teknologi og rendyrket eksklusivitet, som giver dig en unik og uovertruffen biloplevelse.
Du skal blot vælge farve ind- og udvendigt.

RÆKKEVIDDE
500 KM
HESTEKRÆFTER
489 (360 kW)
0-100 KM/T
4,4 S

UDFORSK KOMFORTABLE VOYAH FREE

VOYAH Free er udstyret med unikke egenskaber, smarte funktioner, ny teknologi og ren luksus for at give dig en unik og uovertruffen køreoplevelse – og selvfølgelig har vi pakket det hele ind til dig. Du skal bare vælge farve på interiør og eksteriør.

STOR FAMILIEBIL MED RUMMELIGT BAGAGERUM

Med en længde på ca. fem meter og en bredde på to meter, er der masser af plads til familien i den lyse og støjsvage kabine. Bagagerummet er på 560 liter, så du kan medbringe alt fra tasker, kufferter, barnevogn og hundebur, når du skal på tur. Og slår du bagsæderne ned, har du 1.320 liter til din rådighed. Vil du f.eks. også have ski og cykler med, kan du transportere hele 75 kg. på tagbøjler eller i tagboks. Endvidere er der ved brug af skilugen også plads til at transportere lange genstande inde i kabinen. Også campingvognen kan du uden problemer hægte på, for VOYAH Free kan have 2000 kg på krogen. Frunken (forrummet under kølerhjelmen) er på 72 liter, og rummer både ladekabler og indkøbsposerne.

Voyah Free bagagerum

SKRÆDDERSY DIN BIL

BLACK LINE

På VOYAH Free Noir Line er der ingen synlige udvendige kromdetaljer. Sort tagræling, sorte lister omkring ruderne og sort grill tilfører bilen et eksklusivt, sporty og stilrent look.

Voyah Free Black Line

UDVIKLET TIL NORDISKE FORHOLD

VOYAH Free er lige så oplagt på vinterkolde og våde veje, som den er på en smuk sommerdag langs kysten. Med seks forskellige køreindstillinger kan du tilpasse bilen til underlaget, og få den optimale køreoplevelse.

ECO

Denne indstilling lader i høj grad bilen selv tilpasse sig omgivelserne, så du sparer mest muligt på batteriet. Indstillingen er særlig velegnet til by- og langdistancekørsel. Accelerationen er jævn, og luftaffjedringen tilpasser sig standardhøjden.

COMFORT

Denne indstilling har din komfort i fokus. Den egner sig særligt til kørsel i byområder, og gasresponsen er jævnere og mere progressiv. Luftaffjedringen tilpasser sig automatisk til standardhøjden, og du føler, at du svæver på vejen.

PERFORMANCE

Dette er en indstilling til en mere krævende kørsel, og den leverer masser af kraft og aggressiv gasrespons. Luftaffjedringen sænkes automatisk og justeres i forhold til den høje ydelse. Bilen føles smidig og let, og du når 0-100 km/t på 4,4 sekunder.

OUTING

Indstillingen er velegnet til kørsel med lav hastighed i let til moderat terræn. Speederresponsen er jævnere og mere progressiv, og luftaffjedringen hæves automatisk og tilpasser sig kørehøjden.

SNOW

Indstillingen er optimal til lave hastigheder på snedækkede, isglatte og fedtede veje. Accelerationsresponsen er lav, og luftaffjedringen hæves automatisk og justeres til standardhøjden. Og du kommer frem.

INDIVIDUAL

Med denne tilstand har du mulighed for at mikse og matche bilens egenskaber som du vil i mange forskellige kombinationer, så du kan sætte din bil op præcis som du ønsker.

OPLEV DET EKSKLUSIVE INTERIØR

  • DYNAUDIO dansk high-end lydanlæg.
  • Panoramaglastag med elektrisk dæmpning af lys, kan fjerne 99,99% af UV strålerne.
  • DINAMICA interiør / OEKO-TEX ® 100 certificering.
  • Midterkonsol med god plads til opbevaring samt trådløs opladning
  • Kameraet på instrumentbrættet giver dig et godt overblik over bagsædet. Samtidig kan det aflæse, hvis du er træt – og når du bruger håndbevægelser til f.eks. at skrue ned for musikken eller tage telefonen.